Mibau Stema Group 

Tre steinbrudd – uendelige muligheter

Steinbruddene til Mibau Stema Group ligger i vakre Rogaland i Norge på Jelsa, Tau og Dirdal. Steinbruddene produserer tilslag- og steinprodukter til forskjellige industrier med en stor variasjon av bruksområder.
 
Vi tilbyr en forskjellig rekke sluttprodukter skreddersydd for alle bruksområder. Takket være vår enorme kapasitet og produksjonsevne (opptil 17 millioner årlig), og en helt automatisert prosess fra brudd til skip, kan vi levere skreddersydde løsninger for å oppfylle og overgå kundenes krav på kort varsel.
 
Vår suksess hos Mibau Stema Group er mer enn bare tall. Det gjelder også vårt ansvar for kvalitet og bærekraftig produksjon. Vi oppfyller markedskrav, har respekt for våre omgivelser og samtidig sikre at alle våre ansatte er trygge. Dette er grunnleggende verdier som vår kunder kan stole på.

(tidligere kjent som Norsk Stein Jelsa)
Jelsa ble etablert i 1987 og fungerer som det allsidige knutepunktet for steinbruddene våre og leverer alle typer tilslag, materialer for veikonstruksjon, vannbyggingsstein, offshorematerialer, jernbaneballast og spesialapplikasjoner for forskjellige sektorer.

(tidligere kjent som Norsk Stein Tau)
Tau er vår spesialist på jernbaneballast, og leverer tilslag til asfaltindustrien og materialer til veikonstruksjon.

(tidligere kjent som Norsk Stein Dirdal)
Produktene som produseres i Dirdal er i hovedsak offshorematerialer og materialer for veikonstruksjon.

Vår portefølje inneholder også sand og grus fra egne sandtak i Danmark. I starten av 2024 overtok Mibau Stema Group offisielt Andreas Jensen's drift. Denne investeringen har sikret oss ytterligere tre millioner tonn av sand- og grusressurser i Røllum, Danmark.