Mibau Stema Group

Dedikert til din suksess

Nord-Europas største eier-operatør av selvlossere i pukk- og steinindustrien

Flytter 17 millioner tonn i året i 800 havner

17 mill.

Tonn totalt per år

13 mill.

Tonn transportert med egen flåte

> 800

Anrop fra havner årlig

Tid er alltid penger, og dette gjelder spesielt for logistikk.

Effektivitet, hastighet og et minimum av trinn i prosedyren er avgjørende for å være presis og opprettholde budsjetter. Heldigvis har vi en flåte med svært forskjellige selvlossere som tilbyr eksepsjonell verdi, hastighet, allsidighet og effektivitet med avanserte bærekraftig leveringskjeder for kundene våre,

Alle våre selvlossere har avansert teknologi og rask tømming. Deres reduserte infrastruktur og reduserte arbeidskrav gjør dette alternativet for håndtering av bulklast til en effektiv og og kostnadseffektiv løsning, samtidig som miljøpåvirkningen reduseres.

Nummer 1 i Nord-Europa

Vi er den største eier/operatør av selvlossere i Nord-Europas tilslagsindustri

Bærekraftig, fleksibel og pålitelig

Våre selvlossende skip tilbyr høy kapasitet og bærekraftige løsninger. Våre team på skip og på land samarbeider tett for sikre og effektive operasjoner og er tilgjengelige døgnet rundt for å oppfylle kundene våres krav.

Rask

Vi leverer lasteoperasjoner døgnet rundt, losser med hastigheter opptil 5000 tonn i timen. Denne imponerende lossehastigheten begrenser driftstiden vår i havnen. 

Industriell og bærekraftig tørrbulkfrakt gjort enkelt

Våre industrielle og bærekraftige bulkfrakttjenester tilbyr kostnadseffektive og fleksible løsninger som effektiviserer losseprosessen, samtidig som det spares tid og penger. Vår spesialiserte flåte med teknisk avanserte fartøy og gravitasjonsopererte lossere sikrer sikker transport av tørre bulkvarer, rask levering og presis lossing.

Se vår leverings- og lossingsekspertise!

Vi tror at hver levering er spesiell, derfor tar vi et ekstra steg for å sikre at alle leveringer håndteres med den største forsiktighet og respekt, fra steinbrudd til kunden.