Mibau Stema Group

Sertifiseringer for å støtte bærekraftig produksjon

Bærekraftig produksjon av tilslag krever konstant tilsyn og overvåkning. Som et selskap som er dedikert til å gi kunder en bærekraftig forsyningskjede av tilslag bruker vi forskjellige standarder og lovkrav for å fremme mer klima- og miljøvern. 

I Norge er våre steinbrudd allerede sertifisert for følgende ISO standarder

  • NS-EN ISO 9001 Ledelsessystemer for kvalitet
  • NS-EN ISO 45001 Ledelsessystemer for arbeidsmiljø
  • NS-EN ISO 14001 Ledelsessystemer for miljø

Strever etter mer

Vi setter oss hele tiden nye mål for å ta miljøløftet vårt enda lenger.
Våre steinbrudd arbeider nå med energiledelse og hvordan vi kan få en kontinuerlig forbedring av energiledelsessystemer

For det nederlandske markedet har vi BRL 9324 sertifisering for bruk i ubundne applikasjoner, det betyr at vi oppfyller alle krav til jordkvalitet. 

Det tekniske forvaltningsselskapet til fraktskipflåten, HJH Ship Management, er sertifisert med DIN EN ISO 9001 og DIN EN ISO 14001 i mange år.  

Bærekraftig konstruksjon med CSC-sertifisert tilslag 

Rådet for bærekraftig betong CSC (Concrete Sustainability Council) sertifisering er en global standard som blir mer og mer anerkjent. Det fremmer åpenhet angående påvirkningen av produksjonsprosessen i hele verdikjeden til produkter som brukes i betong. Det ser også på effektene på det sosiale og økologiske miljøet. Det er allerede anerkjent av DGNB-systemet (tysk byggevurderingsordning for bærekraft) for vurdering av bærekraftige bygg. Med Norsk Stein Jelsa var vi det første selskapet i Norge til å få bronsesertifikatet fra Concrete Sustainability Council (CSC).