til oversikten

Vellykket åpen dag hos Norsk Stein Jelsa

Med over 1200 besøkende ble det ble en vellykket åpen dag på Jelsa på lørdag, sier Produksjonsdirektør Tor Helge Hilmarsen, som takker alle besøkende.

Glede å ønske velkommen
Norsk Stein var godt fornøyd med at så mange kom til anlegget.
-Det er tre år siden sist gang vi hadde muligheten til å ha en åpen dag, og vi er veldig fornøyde med arrangementet.  Vi syntes det er veldig hyggelig å invitere inn alle til oss, slik at de kan få se hva vi gjør og hva vi jobber med. Spesielt hyggelig er det å vise frem de store maskinene til barna.  Det virket som de hadde det veldig gøy, sa Hilmarsen.

God mulighet for læring og dialog for store og små
På arrangementet hos Norsk Stein var det lagt opp til en rekke aktiviteter for både barn, unge og voksne.
-Når vi planlegger en åpen dag, så har vi fokus på både små og store.  Vi vil at de skal både prøve, se og lære om maskinene og hva vi jobber med i arbeidshverdagen.  Det er mange som har noen familiemedlemmer eller bekjente som jobber her, så vi opplever at det også er veldig hyggelig for begge parter å arrangere denne dagen.
-Norsk Stein ønsker å ha en åpen og god dialog med naboer og lokalmiljøet, og denne dagen er også en fin dag hvor vi kan imøtekomme spørsmål og få tilbakemeldinger, sier Hilmarsen som fikk mange gode tilbakemeldinger gjennom dagen og i etterkant.

Planlagt opplegg
Hilmarsen forteller at Norsk Stein bruker mye tid på å planlegge og arrangere «åpen dag».
-Det er en del planlegging som må gjennomføres før en åpen dag.  F.eks er det helt essensielt at vi ikke får noen skader. Det mange store maskiner hos oss, og det er mye å forholde seg til. Når vi da får et stort antall besøkende av barn og unge, så skulle det bare mangle at vi forbereder oss godt, sier Hilmarsen som ikke opplevde noen skader på besøksdagen.

About the Mibau Stema Group

The Mibau Stema Group is one of the largest suppliers of mineral building materials in Northern Europe, and enjoys a presence in seven European countries with over 400 employees. The quarries – which are located exclusively in Norway – produce roughly 17 million tonnes of high-quality aggregates every year. 


These materials are used for the construction of infrastructure projects: be it roads, railway lines, tunnels, bridges, offshore structures and coastal protection projects as well as building construction.


The Mibau Stema Group’s portfolio also includes sand and gravel. This material is extracted in cooperation with the gravel works of Heidelberg Material, as well as in our own sand pits in Denmark. 

Kontakt:

Tor Helge Hilmarsen
Daglig Leder Jelsa
 
Mobile: +47 916 00 544
E-Mail: torhelge@mibau-stema.noAda Ruud Saltnes
Kommunikasjonssjef


Mobile: +47 930 11 283
E-Mail: ada.saltnes​@heidelbergmaterials.com