tilbake

Nye ISO-sertifiseringer for Norsk Stein

Norsk Stein har nylig fått tre ISO-sertifiseringer ved Jelsa, Tau og Dirdal innen Kvalitet, Miljø og Arbeidsmiljø.  ISO-sertifiseringene gis etter grundige dokumentasjonskrav.

Frank A Hondsmerk
Produkt- og kvalitetsleder

Norsk Stein AS og de tilknyttede avdelingene Jelsa, Tau og Dirdal er pr. 4.4.2022 trippel ISO-sertifisert innenfor følgende kategorier:

  • NS-EN ISO 9001 (Kvalitet)
  • NS-EN ISO 14001 (Miljø)
  • NS-ISO 45001 (Arbeidsmiljø)

Frank A. Hondsmerk, Produkt- og Kvalitetsleder i Norsk Stein sier at ISO-sertifiseringene er viktige for selskapet, og viser at selskapet jobber strukturert og målrettet med kvalitet, miljø, og arbeidsmiljøet: 

  • ISO-standardene er internasjonal anerkjent og gir oss store fordeler, forteller Hondsmerk.- Det viser at bedriften er en profesjonell og seriøs aktør i markedet, og oppfyller krav og forventninger fra kunder, lover og forskrifter og andre interessepartnere.
  • Det viser også at vi jobber målrettet med styring av prosesser og med fokus på optimalisering, mener Frank Hondsmerk. -Samtidig bidrar kontinuerlig forbedring til effektivisering, forbedre kundetilfredshet, at vi får mer engasjerte og motiverte medarbeidere, og ikke minst at vi redusere vår negative effekt på miljøet.